Goede voeding bij Dierenpunt

Steenwijk - Voeding bepaalt mee in hoe uw huisdier zich voelt. Als de hond of kat extra zorg nodig heeft, kan het verstandig zijn om daar ook het voer op aan te passen. Dieetvoer kan genezing bevorderen en klachten verminderen. Goed eten doet goed voelen.

Het Dierenpunt Fit & Gezond bij Welkoop aan de Roomweg 1 biedt met Royal Canin ‘Veterinary Diet’ een uitgebreid assortiment dieetvoeding. Afgestemd op veel voorkomende klachten, ziektes en aandoeningen bij honden en katten. Deze voedingen zijn ontwikkeld om de gezondheid en welzijn te bevorderen, en gaat een stapje verder dan voeding van de dierenspeciaalzaak. Het Royal Canin veterinaire dieet bevat voeding ter ondersteuning van: de huid, urinewegen, nieren, gewrichten, gebit, overgewicht en het maagdarmkanaal.

Het veterinaire dieet van Royal Canin is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgezocht, zodat uw huisdier alleen het allerbeste krijgt. Ook voldoet het productieproces aan strengere eisen en is het nog beter klinisch onderzocht. Deze voeding is alleen verkrijgbaar bij dierenartspraktijken en dus óók bij Welkoop met een Dierenpunt.

Heeft u een hond of kat die last heeft van overgewicht? Is uw hond of kat overgevoelig voor bepaalde ingrediënten? Moet uw hond of kat regelmatig braken of heeft hij veel last van diarree? Of misschien heeft u een hond of kat die last heeft van tandplak of een vieze adem?

Wilt u een passend advies en bent u benieuwd wat het Dierenpunt uw dier kan bieden? Kom langs bij Welkoop Steenwijk en een deskundig team van onze goed geschoolde Paraveterinairen staat voor u klaar om te helpen bij een advies op maat.

De keuze is reuze

Mocht u of uw hond meer voorkeur hebben naar een geperste voeding, hebben wij sinds kort ook een veterinaire voedingslijn van Prins. Deze lijn biedt hulp bij gewrichtsproblemen, overgewicht en bij huid of maag-darm problemen. Kom gerust langs in de winkel en laat u adviseren! Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar op 0521-523159.