Victorr organiseert thema-avonden

Steenwijk - Victorr. Training & Coaching in Steenwijk organiseert dinsdagavond 16 april een thema-avond Balans.

Heb jij het idee dat je balans mist in je leven? Het gevoel dat wie jij bent niet kloppend is met wie jij wilt zijn? Of loop je vast op het gebied van keuzes maken tussen werk en privé? Of heb je een burn-out gehad of bang om er één te krijgen? Je hoofd loopt in ieder geval over, je blijft maar denken en piekeren. Tijdens deze avond begrijp je jezelf en je situatie beter en ga je naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie. En ga je wellicht je leven net iets anders invullen om het voor jezelf beter te maken.

De thema-avond Hooggevoeligheid is op donderdag 2 mei. Ben jij vaak druk in je hoofd en lukt het je maar moeilijk te ontspannen? Staan jouw ‘voelsprieten’ op scherp? Voel je mensen en situaties goed aan en kun je je goed inleven? Doe je veel gevoelsmatig en intuïtief? Kortom: Ben je hooggevoelig en wil je hier mee over weten? Wil je meer praktische informatie over hoe je het best met deze mooie, maar voor jezelf behoorlijk lastige, karaktereigenschap om kunt gaan?

Beide avonden starten om 19.30 uur en rond 21.30 uur ronden we af. Het zijn nuttige, inspirerende avonden met een kleine groep gelijkgestemden waarin jij jouw verhaal mag delen en waarin je tot nadenken wordt aangezet om jezelf beter te leren kennen en de nieuwe inzichten op een praktische manier kunt gaan toepassen.

Als je wilt komen, meld je dan even aan via www.victorr.nl/thema, zodat wij weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen. Voor meer informatie mag je ons natuurlijk ook mailen op info@victorr.nl of bel Patricia Keetman 06-41426241.