Visscher Sport houdt Wandeldag

Steenwijk - Visscher Sport houdt de jaarlijkse Wandeldag op donderdag 11 april, want het is weer tijd om de wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan!

Het voorjaar doet weer zijn intrede. De dagen worden langer en het goede weer is op komst. Tijd voor een wandeling, dus. Bij aanschaf van wandelschoenen komt heel wat kijken. Vlak terrein of bergwandelen, lange afstanden of korte wandelingen, ventilerend en waterdicht. Veel belangrijke criteria om rekening mee te houden bij de keuze voor de ideale wandelschoen. Daarnaast zijn pasvorm en comfort essentieel. Blaren en blessures moeten voorkomen worden. Peter Bruinewoud van Lowa is donderdagmiddag vanaf 13.00 uur en donderdagavond tot 21.00 uur in de winkel bij Visscher Sport aanwezig om te adviseren.

Ook zijn er weer speciale aanbiedingen en kan men het aankoopbedrag van nieuw aangeschafte schoenen terugwinnen. Aan het eind van de dag gaan alle kassabonnen van die dag van wandelschoenen mee in de verloting hiervoor. Daarnaast dingt iedereen die een aankoop doet vanaf 50 euro mee in de verloting van twee gratis startbewijzen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Tot slot geeft Visscher Sport op de Wandeldag 50% korting op de speciale Vierdaagse wandelsokken. Met deze sokken verklein je het risico op blaren. Dus, wandelliefhebbers zijn donderdag 11 april tot 21.00 uur van harte welkom op de Wandeldag bij Visscher Sport aan het Steenwijkerdiep!