Casanovateam laat Wanneperveen swingen met Pasen

Wanneperveen - Al jarenlang organiseert het Casanovateam met Pasen een muziekweekend voor jong en oud en wordt er op het evenemententerrein aan de Bovenboerseweg drie dagen lang gefeest.

Vorig jaar ging het Paasweekend door omstandigheden niet door. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Toen Rudolf Lubbinge vorig jaar tijdens de Zwarte Cross The Dirty Daddies en Høken met de Heinoos zag optreden op het hoofdpodium en gekscherend zei: “Goh, deze bands moeten we met het Paasweekend op Wanneperveen ook hebben”, begon het toch weer te kriebelen.

Na bijgekomen te zijn van de Zwarte Cross, werd er gelijk contact gelegd met Herwin Lokken van artiestenbureau MEProductions uit Meppel voor het boeken van deze topbands. Binnen no time was het programma rond en werd het voorgelegd aan de rest van het Casanovateam. Iedereen was meteen enthousiast en Paasweekend Wanneperveen 2019 is een feit.

Aftrappen met The Dirty Daddies

Dit jaar wordt op het Paasweekend op vrijdag 19 april afgetrapt met The Dirty Daddies zoals alleen zij dat kunnen: met een hele dikke party.

Høken met de Heinoos

Op zaterdag 20 april nemen de heren van Høken met de Heinoos de tent over voor een avondje ouderwets ‘brekk’n en angoan’. En dat giet Oerend Hard.

DJ Gert Postma zorgt op beide avonden voor muzikale ondersteuning.

Het weekend wordt in stijl afgesloten op zondag 1ste paasdag. Dan mag het duo Willem Spans en Boudewijn Koch a.k.a. Je Moeduhr! nog even een mooie afterparty verzorgen.

Voorverkoop is gestart

De voorverkoop is al gestart en gaat boven verwachting. Er zijn losse kaarten voor de vrijdag en of zaterdag te koop, maar er is ook een voordelige Passe Partout voor beide avonden. De online ticketverkoop verloopt via www.eventree.nl, maar het is op beide avonden ook mogelijk om kaarten aan de deur te kopen.

Volg de Facebook- of Instagrampagina van Casanovateam Wanneperveen voor de laatste updates over het programma en maak kans op leuke prijzen in de Like & Win acties (vrijkaarten etc.!).

Vrijdag 19 april The Dirty Daddies

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht, was te zien op RTL, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die z’n gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

Zaterdag 20 april Høken met De Heinoos

Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en die elk optreden tot het uiterste gaan. Nederland heeft in de afgelopen 19 jaar kennisgemaakt met de Heinoos, maar vanaf vorig jaar is de band van start gegaan onder de noemer Høken met de Heinoos – Veldtocht 2.0. Een tour met meer dan 70 shows met als hoogtepunt een show voor 35.000 enthousiaste mensen op het hoofdpodium van de Zwarte Cross! Een ouderwetse Veldtocht in de voetsporen en vooral als eerbetoon aan de grondleggers van de dialectmuziek: Normaal!

Zondag Eerste Paasdag Duo Je Moeduhr! 

Willem Spans is een veelzijdig artiest die op diverse manieren inzetbaar is. Boudewijn Koch is een meezingende trommelaar. Het repertoire van Je Moeduhr! bestaat uit alle mogelijke muziekstijlen.

Net als alle voorgaande jaren wordt het Paasweekend Wanneperveen mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers. Mede door hun hulp wordt het Paasweekend keer op keer tot een groot succes gemaakt. Dit jaar is het laatste jaar dat het Paasweekend door het Casanovateam georganiseerd wordt, maar dit betekent niet het einde van dit prachtige feest! In 2020 zal de organisatie – zij het in een andere vorm – zeker voortgezet worden.