Velomax houdt paasshow op beide paasdagen

Steenwijk - Fietsenwinkel Velomax aan de Korte Baan 26 houdt beide paasdagen een paasshow. ‘We zijn zowel op zondag 21 als op maandag 22 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur, vertelt Fred Brants.

‘En daarvoor hebben we de winkel feestelijk aangekleed en uiteraard serveren we een gezellig drankje en (warme) hapjes en snacks. En we kunnen heel veel laten zien. Ons aanbod in fietsen is enorm vergroot, met onder meer de allernieuwste collectie van Koga en helemaal nieuw bij ons in het assortiment zijn de fietsen en e-bikes van het toonaangevende Duitse merk Kalkhoff. Ook hebben we de ‘fiets van het jaar’ van Sparta hier staan.

Verder heel veel modellen fietsen van Quick, Batavus en Flyer en voor de sportievelingen fietsen van het populaire MTB sportfietsmerk Scott. We hebben dus heel veel fietsen bij ons op voorraad, dus er is veel in de showroom te zien en uiteraard te proberen. Hiermee zijn we een allround fietsenbedrijf met een uitgebreid aanbod van professionele merken. Daarnaast hebben we een eigen onderhouds- en reparatieservice in huis, dus we zijn van alle gemakken voorzien.

Tijdens de paasshow hebben we een speciale aanbieding met een electrische fiets met middenmotor voor nog geen 1700 euro. Dus, kom gerust even vrijblijvend een fiets proberen tijdens de pasen!’