In acht weken fit bij Racket & Fitnesscentrum

Steenwijk - Wil jij, man of vrouw, nog voor de zomer sterker en fitter worden? Volg dan het acht wekende durende programma ‘Hammertime/CrossFit’ bij Racket & Fitnesscentrum Steenwijk aan de JHW Pasmanweg 12. Voor vrouwen die bovendien gewicht willen verliezen is het programma ‘Afslanken en fit voor de zomer’.

Hammertime/CrossFit is een fitnessvorm die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. Tijdens de training doe je meerdere oefeningen in een hoog tempo, die gebaseerd zijn op natuurlijke lichaamsbewegingen. Denk bijvoorbeeld aan klimmen, tillen, duwen, trekken, stoten, springen en rennen. Hierbij gebruik je Olympische halters, dumbbells en kettlebells. Met CrossFit train je verschillende spieren en gewrichten. Trainingen zijn nooit hetzelfde, waardoor ze altijd leuk en uitdagend blijven. Je wordt er fit van en bouwt kracht en conditie op. Het programma duurt acht weken met drie trainingen per week. Het is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 25 jaar.

Afslanken en fit voor de zomer

Met het programma ‘Afslanken en fit voor de zomer’ werken vrouwen gedurende acht weken aan een gezonder en fitter lichaam en verbeteren zij hun vitaliteit. De deelnemers volgen wekelijks drie trainingen, die bestaan uit synergy met daarbij spinning, yoga of een buitentraining. Ook krijgen zij voedingsadviezen. Er zijn groepen voor dertigplus en vijftigplus vrouwen.

Bij beide bovenstaande programma’s maakt het niet uit wat je aanvangsniveau is. Tijdens de intake leg je jouw persoonlijke doel vast. Dat kan gewichtsverlies zijn, maar ook bloeddrukverlaging of soepeler bewegen. Bij Racket & Fitnesscentrum Steenwijk staat een team met een fitnesscoach, fysiotherapeut en diëtiste voor je klaar om je doel te bereiken. Starten kan elk moment in een groep van vijf tot maximaal twintig personen. Meld je individueel aan of kom samen met vrienden of collega’s om elkaar te motiveren. Wie na deze acht weken een jaarabonnement aanschaft, krijgt 20% korting. Houd de facebookpagina in de gaten voor de aankondiging van een informatieavond.