Ambitieus Willemsoord strikt Nick en Tim Jansen

Willemsoord - Derdeklasser Willemsoord versterkt zich komend seizoen met Nick en Tim Jansen. De voetbalbroers komen over van FDS, dat zich na dit seizoen terugtrekt uit de standaardklasse.

Nick en Tim Jansen streken in de zomer van 2015 neer bij de club uit Havelterberg. Binnen twee jaar werd de derde klasse bereikt, waarna een degradatie volgde. Voor FDS speelden de voetbalbroers voor vv Steenwijk. Trainers Jeroen Dekker en Henrie Rijke geven aan in hun nopjes te zijn met de komst van de twee rasvoetballers. ‘Een mooi kwaliteitsimpuls voor Willemsoord’, geeft Dekker aan. ‘Het staat buiten kijf dat dit goed is voor zaterdag 1. Misschien kunnen we door hun komst nog meer spelers verwelkomen in Willemsoord. Dat zou mooi zijn.’ Ook doelman Gijs Baltussen heeft te kennen gegeven de overstap naar de groen-witten gaan maken met ingang van het nieuwe seizoen. De 19-jarige geldt als een groot keeperstalent.

De spelerscarrousel draait dus op volle toeren in Willemsoord. ‘Er zijn nog gesprekken gaande met meer spelers van FDS, maar ook met spelers van andere clubs lopen er onderhandelingen’, aldus Dekker. Voor de zondagafdeling werd afgelopen week de komst van Sander Bolks bekend gemaakt. Hij keert na een jaartje vv Steenwijk weer terug op het groen-witte nest. Danny Wardenier keert na een tweejarig uitstapje bij DVSV uit Darp ook weer terug naar Willemsoord. Hij twijfelt nog over de keuzen tussen voetbal op zaterdag of zondag.