Gala RSG Tromp Meesters in zwoele zomeravond sferen

Steenwijk - Zelden treft een gala zulk prachtig weer als RSG Tromp Meesters woensdag: het leek een zwoele zomeravond, deze bijzondere avond waarop de eindexamenleerlingen aan de vooravond staan van hun examens.

Een memorabele avond schitteren op de rode loper, voor de lens van de fotografen en trotse familieleden en vrienden die in groten getale kwamen kijken. Verreweg de meeste dames in het lang; in prachtige jurken, op hoge hakken en de haren perfect restyled. Ook de heren hadden veel moeite gedaan.

Brullende motoren en imposante vrachtwagens

RSG Tromp Meesters is een grote school, dus al om kwart over zes arriveerden de eerste bijzondere voertuigen op de Markt. Brullende motoren, imposante vrachtwagens, glimmende bolides als Mercedessen, BMB’s en Audis’met veelal trotse vaders achter het stuur.

De Markt stond vol en de mensen stonden op bankjes, prullenbakken en klommen in bomen om maar een goed beeld te kunnen krijgen van de leerlingen van de verschillende leerwegen, die in stijl arriveerden. Ze werden bij naam genoemd door de speakers, wat voor een persoonlijk tintje zorgde.

Feest

Toen iedereen eindelijk binnen was, kon het feest beginnen. Per bussen werden de leerlingen vervoerd naar Huis ten Wolde voor het galafeest.