Nieuw Groot Gemengd korenproject gaat van start

Steenwijk - Harold Kooij, Hendrik van Veen en Hugo van der Meij zijn de nieuwe generatie in hun soort, maar doen het anders.

Uniek is te noemen dat bij optredens deze kerkmusici te horen en te zien zijn in de rol van dirigent, organist en pianist, waarbij ze elkaar steeds afwisselen. Gezamenlijk hebben zij de muzikale leiding. Zij nodigen zangers en zangeressen uit om deel te nemen aan een groots opgezet korenproject op diverse aansprekende locaties.

Het christelijke repertoire zal bestaan uit hoofdzakelijk eigen arrangementen van de bovengenoemde drie heren; goed in het gehoor liggende bekende liederen.

Repetities

Op zaterdag 7 september is er de eerste van 4 repetities. De repetities vinden plaats op de volgende zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur: 7 september, 14 september, 12 oktober en 26 oktober. De repetities worden gehouden in de Nederlands Gereformeerde Kerk van Steenwijk.

Er zijn 2 concerten gepland in 2 prachtige kerken. Op vrijdag 1 november 2019 in de Grote Kerk van Steenwijk en op vrijdag 22 november in De Oase in Drachten.

Zing je in een koor als alt, sopraan, tenor, bariton of bas, of wil je gewoon eens voor een korte periode in een groot koor meezingen, en ben je ouder dan 18 jaar? Meld je dan aan en stuur je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar mailadres nngkoor@gmail.com en vermeld daarbij tot welke stemgroep je denkt te behoren. Daarna krijg je een bevestiging per mail.

Eenmalige kosten voor alle data is € 65,-, inclusief koffie/thee in de pauzes en voorafgaand aan de concerten.