Karre6ie wederom groot succes

Tuk - Ruim 28 muzikanten van diverse regionale bands speelden afgelopen zondag in een uitverkochte Karre. Vanwege het succes van de sessie en de hoeveelheid publiek dat hier elk jaar op af komt waren er toegangskaarten om de veiligheid en werkbaarheid te kunnen waarborgen.

Deze kaarten waren in een record tempo uitverkocht. Dit was te merken aan de vele berichten en belletjes die mensen, die geen kaarten hadden weten te bemachtigen, naar de organisatie stuurden om toch nog toegangskaarten voor de avond te krijgen.

Een van de bands van de Popschool uit Popodium de Buze verzorgde de opening van de avond. Voor een trots publiek bestaande uit ouders en familieleden, die op uitnodiging van De Karre aanwezig waren, en natuurlijk het overige publiek, speelden de jonge talenten nummers van Nirvana, Van Velzen en The Cranberries. Dat er 28 kritische muzikanten in het publiek stonden leek de groep niet te deren. Ook na het breken van twee gitaarsnaren en een gitaarwissel ging de groep ongestoord verder met hun optreden.

Daarna was de beurt aan de andere muzikanten. Het repertoire was zeer gevarieerd. Er werden nummers gespeeld van o.a. ZZ-top, Golden Earing, Metallica, Foo Fighters en REM maar ook van Britney Spears. Verrassend waren de uitvoeringen van Creeping Death van Metallica en de afsluiter van de avond Purple Rain van Prince.

De organisatie kijkt tevreden terug naar alweer de 26e editie van de Karre6ie.

https://www.facebook.com/bas.bengel.90/videos/134512854376819/