ACES verhuist naar Lange Baan

Steenwijk - Advies Centrum Elektronisch Sluiten (ACES) is verhuisd naar Lange Baan 11 op bedrijventerrein Dolderkanaal in Steenwijk. ACES is als onafhankelijk adviescentrum gespecialiseerd in elektronische sluitsystemen van gebouwen.

Sinds 2009 was het bedrijf gevestigd aan Struikheide in Steenwijk. Het bedrijf is in 10 jaar tijd uit haar jasje gegroeid, zodat een verhuizing naar een bedrijfspand een logische stap is. Inmiddels zijn er zeven personen werkzaam.

‘Tot een paar jaar geleden was er keuze uit een mechanisch sluitsysteem of een bekabeld toegangscontrolesysteem. Daar is de laatste jaren verandering in gekomen door de komst van elektronische sluitsystemen’, licht Peter Heemstra van ACES toe.

Zo voorziet ACES sluitsystemen voor ziekenhuizen, verzorgingscentra, woningbouwverenigingen, brandweerkazernes, ambulanceposten en scholen. Naast advies kan ACES ook de installatie verzorgen, onderhoud uitvoeren en de systemen beheren. Peter Heemstra: ‘Sinds een aantal jaren bieden we ook de service aan om de systemen te hosten waarbij de klant de software en alle communicatie bij ACES op de server kan onderbrengen.’

www.aces-nederland.nl