Cultuur op de Pasar Siang in Taman Indonesia

Dit artikel wordt u aangeboden door Taman Indonesia

Genieten van de Indonesische cultuur op de kleinste, maar  gezelligste Indische markt van het Noorden.

Indonesische sferen midden in dierenpark Taman Indonesia. Alweer de 13e Pasar Siang wordt dit jaar gehouden op 18 en 19 mei 2019. Dit jaar vol cultuur en workshops. Zodat de bezoekers zelf de  Indonesische cultuur kunnen beleven.

Op zaterdag kunnen de bezoekers genieten van live angklung muziek en meedoen met de workshop. Tevens is er live muziek en Indonesische dans.

Op zondag is er een Balinese dansworkshop en een demonstratie van Indonesische kleding. Natuurlijk is er lekker en muziek van Indonesische zangeres Melanie Foeh.

Pasar Siang

Genieten van live muziek, meedoen met een Balinese dans of Angklung, het kan allemaal op de Pasar Siang in dierenpark Taman Indonesia. Uiteraard zijn er ook heerlijke Indonesische lekkernijen aanwezig, kun je snuffelen op de Indische markt en genieten van optredens van onder andere Melanie Foeh. Kinderen kunnen zich verkleden in Indonesische kledij, kijken naar ‘Kantjil’, het wayang schimmenspel, of snuffelen tussen Indische kinderboeken. Daarnaast zijn er diverse kramen met (reis)informatie over Indonesië, sarong kebaya’s, kookgerei en nog veel meer. Meer informatie over het programma vindt u op www.taman-indonesia.nl

Activiteiten Mei

10 mei Spekkoekdag met diverse soort spekkoek

12 mei Moederdag: Samen met je moeder op de foto in Sarong Kebaya!

18 & 19 mei: Pasar Siang, culturele Indonesische markt

30 mei: Hemelvaart activiteiten

Taman Indonesia

De Pasar Siang wordt jaarlijks gehouden in Taman Indonesia. Dit exotische dierenpark in Kallenkote (bij Steenwijk) herbergt vele Indonesische dieren, een eethuisje en een winkel, waar een groot aanbod van Indonesische kleding, Aziatisch voedsel, batikstoffen en interieurartikelen worden verkocht. Een wandeling door de tuin van Taman Indonesia is een ontdekkingstocht: Indonesische vogels en kleine Aziatische zoogdieren in een sfeervol aangelegde tropische tuin.

Naam: Pasar Siang
Datum: 18 & 19 Mei 2019
Tijden: 12:00 – 18:00. Park geopend vanaf 10:00
Adres: Kallenkote 53, 8345 HE te Kallenkote
Website: www.pasar-siang.nl / www.taman-indonesia.nl
Organisatie: Taman Indonesia
Email: info@taman-indonesia.nl