Velomax is met de feestdagen geopend

Steenwijk - Fietsenwinkel Velomax aan de Korte Baan 26 is ook de komende feestdagen weer geopend. ‘We zijn zowel op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, als Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni van 10.00 tot 17.00 uur geopend,’ vertelt Fred Brands van Velomax.

‘Uiteraard hebben we de winkel feestelijk aangekleed en tijdens de feestdagen serveren we een gezellig drankje en een hapje. We kunnen heel veel laten zien, want het fietsseizoen is weer volop aan de gang. Daarom hebben wij momenteel echt een enorme keuze, met onder meer de allernieuwste sportcollectie van Koga en helemaal nieuw bij ons in het assortiment zijn de fietsen en e-bikes van het toonaangevende Duitse merk Kalkhoff. Natuurlijk hebben we de ook ‘fiets van het jaar’ van Sparta hier staan.

Verder staan er in de grote showroom veel modellen fietsen opgesteld van kwaliteitsmerken als Sparta, Qwic, Batavus en Flyer en voor de sportievelingen fietsen van het populaire sportfietsmerk Scott. ‘Er is dus veel te zien en uiteraard te proberen. Daarnaast hebben we een eigen onderhouds- en reparatieservice in huis, dus we zijn van alle gemakken voorzien,’ vervolgt Fred. ‘Hiermee zijn we een allround fietsenbedrijf met een oppervlakte van 1200M2 met een uitgebreid aanbod van professionele merken.

Tijdens de feestdagen hebben we een speciale actiefiets. Het is een elektrische fiets met Bosch-middenmotor voor slechts 1699 euro. Daarmee zijn we echt de goedkoopste in de regio. Dus, kom gerust even vrijblijvend een fiets proberen op Hemelvaartsdag of op Tweede Pinksterdag!’