Open Dag bij Hengst Workwear

Steenwijk - Hengst Workwear houdt vrijdag 31 mei een Open Dag. ‘Kom vrijblijvend eens binnenlopen bij ons aan de Broekslagen en kijk wat wij hier doen’, nodigt Bert Kruider uit.

De winkel met werkkleding, werkschoenen en Print & Sign aan Broekslagen 8A zorgt vrijdag de hele dag voor een hapje en drankje. BBQ Stone City Smokers zal de barbecue aansteken en de bezoekers voorzien van snacks. Brouwplaats Koe en Kalf geeft ondertussen een bierproeverij. Ook heeft Hengst Workwear drie lokale autodealers uitgenodigd, die een aantal bijzondere auto’s neerzetten voor de winkel. Al met al creëert Hengst Workwear zo een sfeer die prima past bij de werkkleding en schoenen van Carhartt. Van dit Amerikaanse merk heeft Hengst Workwear als enige in heel Nederland een Shop in Shop. De lifestyle die Carhartt uitstraalt, spreekt veel mensen aan. Door een hoody even onder de kraan te houden, demonstreert Kruider dat de winddichte werkkleding ook waterafstotend is en heel geschikt voor werk en outdoor activiteiten. ‘Ieder volwassene voelt zich in de kleding van Carhartt een cowboy of cowgirl’, zegt Kruider met een knipoog. Naast kleding zijn er ook allerlei accessoires te koop van dit merk, zoals petjes, barbecueschorten en zelfs hondenriemen.

Herock is een ander kwaliteitsmerk dat verkrijgbaar is bij Hengst Workwear. Ook voor alle andere merken werkkleding geldt dat het elastisch, licht van gewicht en duurzaam is. ‘Net als bij vrijetijdskleding is hierin stretch verwerkt, je voelt niet dat je het aanhebt,’ legt Kruider uit. Een hele wand van de winkel is gevuld met werkschoenen. ‘Wij hebben veertig verschillende types werkschoenen op voorraad vanaf 25 euro.’

Uniek aan Hengst Workwear is dat het bedrijf zelf bedrijfskleding, maar ook raamposters, spandoeken en reclame borden kan bedrukken. Zelfs bedrijfslogo's ontwerpt ze in een unit grenzend aan de winkel. Kijk voor meer informatie op: www.croford.com en www.hengstworkwear.nl.