Kreezie Koopavond in Steenwijk

Steenwijk - Het is donderdagavond 6 juni, weer Kreezie Koopavond! Bomvol aanbiedingen, te scoren via de speciale bonnen die deze in de Steenwijker Courant huis-aan-huis te vinden zijn en thuis ingevuld kunnen worden.

Let op: de aanbiedingen zijn uitsluitend geldig donderdag 6 juni vanaf 17.00 uur!

Kortingsbonnen

In de Steenwijker Courant huis-aan-huis van dinsdag 4 juni, en in de Opregte Steenwijker Courant van woensdag 5 juni bevinden zich de kortings- en actiebonnen, die op donderdagavond 6 juni tussen 17.00 en 20.00 uur ingevuld bij de deelnemende winkeliers kunnen worden ingeleverd. De kortingsbonnen kunnen ook worden gedownload via www.steenwijkercourant.nl/kreeziekoopavond

25 slagroomtaarten

De Kreezie Koopavond wordt al enkele jaren tweemaal per jaar georganiseerd: eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. De voorgaande edities van de Kreezie Koopavonden waren een groot succes te noemen, uiteraard dankzij de grandioze acties en hoge kortingen die met de bonnen worden gegeven. Alle bij de deelnemende winkeliers ingeleverde bonnen gaan mee in de speciale verloting. Iedereen kan zoveel bonnen inleveren als hij of zij wil. Na afloop van de Kreezie Koopavond wordt een trekking verricht van alle ingeleverde bonnen. De inzenders hiervan maken kans om een van de 25 overheerlijke slagroomtaarten te winnen.