Waardering voor PLUS

Giethoorn - Supermarkt PLUS is afgelopen week op het Customer First gala van SAMR in Utrecht wederom uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Supermarkt van Nederland.

PLUS-directeur Eric Leebeek: ‘Het is geweldig om voor de tweede keer op rij de prijs voor Klantvriendelijkste Supermarkt in ontvangst te mogen nemen. Maar eigenlijk behoorden de 220 ondernemers en 20.000 winkelmedewerkers daar natuurlijk te staan. Zij verdienen deze prijs; zij zorgen er immers voor dat klanten elke dag weer verrast worden met net dat stapje meer. Eén jaar de prijs winnen is al een prestatie van formaat, maar twee keer op rij winnen bewijst dat klantvriendelijkheid in het dna van onze winkels en medewerkers zit. Daar mogen we heel trots op zijn.’

Ook PLUS-ondernemer Ter Schure in Giethoorn laat weten trots op deze prijs te zijn.

De verkiezing wordt opgehangen aan de zeven gouden regels van SAMR: wees beschikbaar voor de klant, maak je belofte uit de reclame waar, val de klant niet onnodig lastig, doe niet moeilijk over formaliteiten, geef je fouten toe en los ze op, wees oprecht betrokken en heb oog voor mens en maatschappij.

PLUS houdt van haar klanten en klanten houden van PLUS. Dat blijkt wel uit de steeds voller wordende prijzenkast. Zo werd PLUS dit jaar voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt, voor het zevende jaar op rij voor Beste Wijnsupermarkt en werd de vleeswarenafdeling voor de tweede keer verkozen tot de beste van Nederland.