Zomerworkshops bij Yin Yoga Sound

Zuidveen - Bij Yin Yoga Sound kun je terecht voor met fysieke en lichamelijke klachten, verruiming en verzachting van klachten gerelateerd aan de gewrichten en bindweefsel (fascia), klachten bij moeilijk slapen, stress en burnout.

Je kunt werken aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling en we geven yogalessen (Yin Yoga, spiral yoga) met veel persoonlijke aandacht in de lessen voor de mens.

De workshops gaan van start op zaterdag 22 juni van 13:00-17:00 in de Maartjestuin tijdens de “heerlijke tuinsessies met high tea in de tuin van Marjon van Berkel. In deze workshop komt het beste van alle werelden bij elkaar: Yin Yoga, Spiral Yoga, Slaap yoga (Yoga Nidra) en de inwendige mens. Van de tuin naar de Weerribben met Sup & Yoga met Weerribben Sup met Arjan Berger. In deze workshops gaan we op de sup plank en beoefenen we yoga in de Weeribben op 30 juni, 27 juli en 1 september. Op zaterdag 7 juli 13:00-16:00 komen Yoga & Massage bij elkaar door de samenwerking met Sylvia Geraerds Thesingh. Deze middag bestaat uit heerlijke olien, massage technieken en yoga.

Traditioneel sluiten we het yoga seizoen af met de Vroege Vogel Yoga. Van 8 t/m 12 juli is er elke dag yoga van 06:00-07:15. Deze zal in Zuidveen plaatsvinden. Het heeft zulke mooie en prachtige effecten en vooral je werkdag is anders. Plus het feit dat je geniet van de opkomende zon. Het is geschikt voor iedereen en mag ook per keer worden gevolgd.

Opgave: info@yinyogasound.nl/www.yinyogasound.nl/0636135779