VV Willemsoord hengelt Danny Bijlsma van MSC binnen

Willemsoord - v.v. Willemsoord heeft een grote slag weten te slaan op de lokale transfermarkt door Danny Bijlsma aan te trekken voor het volgende seizoen. De 25-jarige Westellingwerver komt over van hoofdklasser MSC.

Bijlsma had te kennen gegeven te willen stoppen met voetbal mede doordat er een kleine Bijlsma op komst is, maar liet zich toch overtuigen door de groen witten. ‘Ik zie wel hoe het loopt in Willemsoord. Eerst ga ik genieten van de rust die gaat komen en straks van die kleine. Zou best kunnen dat ik in september niet aan de start verschijn, maar pas later aansluit. Das ook het mooie van Willemsoord, niets hoeft, alles mag en dat past natuurlijk wel bij mij’.

Het trainersduo Dekker en Rijke zijn natuurlijk zeer in hun nopjes met de komst van Bijlsma. ‘Als spelers van het kaliber Bijlsma al bij Willemsoord gaan voetballen zegt dat wel iets hoe we het hier voor elkaar hebben’, aldus een tevreden Jeroen Dekker. Met de komst van Bijlsma heeft de 3e klasser de selectie zo goed als rond. ‘Kan nog best zijn dat we voor de 15e juni nog met een verrassing komen, maar dan is het ook wel klaar wat ons betreft. We hebben dan een heel ruime selectie met een grote kwaliteitsimpuls weten te bewerkstelligen en kunnen we ons met een gerust hart opmaken voor het nieuwe seizoen’.