Winnend staatslot verkocht in Zwartsluis

Zwartsluis - The Read Shop Express Kiers in Zwartsluis heeft een winnend staatslot van 200.000 euro verkocht. Bij de Staatsloterijtrekking van maandag 10 juni is de hoofdprijs van een miljoen euro belastingvrij gevallen op vijf 1/5 Staatsloten. Het winnende lotnummer is CJ 09950.

Het is niet bekend of de winnaar zelf ook afkomstig is uit Zwartsluis. Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaars niet bekend.

Een andere winnaar kocht het lot in een winkel in Rijen (Noord-Brabant). Een winnaar uit Naarden heeft het winnende Staatslot online gekocht. Tot slot zijn er twee gelukkige abonneespelers; één uit Hoofddorp (Noord-Holland) en één uit Ouderkerk aan den IJssel (Zuid-Holland).

Geen jackpot

De Jackpot viel niet bij de trekking van 10 juni. Dit betekent dat de Jackpot groeit naar 18 miljoen euro voor de trekking van 10 juli. Echter, de eerstvolgende trekking is de 1 juli Droomsalaristrekking van Staatsloterij met een hoofdprijs van 30 jaar lang, elke maand 10.000 euro netto.