Elisance is Club van het Jaar

Steenwijk - Elisance van Elisa Muis-Knol uit Steenwijk is verkozen tot Club van het Jaar 2019 in de gemeente Steenwijkerland. Dit is een verkiezing van de Rabobank.

Elisance bestaat nu 2 jaar en is sinds 1 jaar erg actief op het gebied van dans. In alle vormen en maten voor onbekende danstalenten en beeldende kunstenaars. Oprichtster is de 22-jarige Elisa Muis uit Steenwijk. Elisance is een samenvoeging van Elisa en dance. Elisance bestaat nu 2 jaar en is sinds 1 jaar erg actief op het gebied van dans. In alle vormen en maten. Want dans, dat is de grootste passie in het leven van de jonge Steenwijkse. ‘Dansen is vrijgevend, je kunt er veel emoties in kwijt,’ legt ze uit. Al vanaf haar vijfde danst Elisa. Ze kreeg het met de paplepel ingegoten, want haar moeder is dansdocent op een sportschool. ‘Ik heb ook altijd gezegd dat ik van dansen mijn beroep wil maken.’ Elisa wil zich met haar stichting vooral inzetten voor mensen die het niet breed hebben of ‘anders’ zijn.

Elisa: ‘We zijn enorm trots op deze verkiezing. Dit hadden we nooit verwacht. We willen iedereen bedanken voor het geloof in ons. Een club om trots op te zijn. En natuurlijk geweldig nieuws voor onze prachtige stad Steenwijk.’

Elisance won  in de categorie cultuurclub. In de categorie sportclub Steenwijkerland won SV Veno.