Versterk uw merk met ijzersterk honingraatkarton

Aangeboden door: Aelen en van Leeuwen

Wilt u uw publiek overtuigen, uw bedrijf sterk neerzetten en een onvergetelijke indruk maken? Dan kiest u voor het sterkste promotiemateriaal.

Ondernemers die winkelvloeren, beurzen en andere commerciële omgevingen domineren, kiezen voor groot. Met Life Size displays, grote cut-outs en originele 3D-constructies. Met daarop haarscherpe prints. Op stevig en stabiel honingraatkarton is dit allemaal mogelijk. Zo versterkt u uw merk en uw reclame-uiting.

Wat is honingraatkarton?

Honingraatkarton bestaat uit harde buitenlagen, met daartussen een zachtere binnenlaag. Deze binnenlaag heeft de vorm van een zeshoekig honingraat, de sterkste vorm die in de natuur voorkomt. De draagkracht, stabiliteit en duurzaamheid zijn vele malen sterker dan die van enkellaags karton. Hierdoor is honingraatkarton gemaakt voor contoursnijden en schoonsnijden van grote cut-outs en constructies. Voor displays, levensgrote poppen, bedrukte reclameborden en alle andere creatieve constructies. Het honingraatkarton van Aelen en van Leeuwen is een duurzaam FSC-product.

Waarom honingraatkarton?

De mogelijkheden van honingraatkarton zijn erg veelzijdig. Omdat honingraatkarton lichtgewicht is, maar oersterk, is het bij uitstek geschikt voor mobiele promotie- en presentatiemiddelen. Op de harde buitenlaag is een gladde toplaag mogelijk voor professionele prints van de hoogste kwaliteit. Het is daarom niet verwonderlijk dat (binnenhuis)architecten en andere professionele inrichters vaak dit materiaal gebruiken. Honingraatkarton is heel breed inzetbaar. Tegenwoordig is het ook populair voor de totstandkoming van innovatieve inklapbare en uitklapbare meubels en andere objecten.

Honingraatkarton zoals u het wilt

Laat uw product perfect op vorm snijden. Hiervoor bestaan verschillende technieken: schoonsnijden, contourfrezen, stansen, v-cuts en uitsparingen. Hiermee maakt u uw wandpaneel, levensgrote pop of opklapbare meubel extra bijzonder. U heeft de keuze uit diverse diktes en kunt kiezen voor digitale bedrukking of zeefdruk, met (spot)vernis ,mat of (half-)glanzend. Aelen en van Leeuwen heeft hiervoor de modernste gespecialiseerde apparatuur en expertise in huis.

Duidelijke keuze

Aelen en van Leeuwen is al vele jaren een bekende naam in de branche van drukwerk, zeefdrukwerk, printwerk en signing. Uiteenlopende opdrachtgevers vertrouwen op de hoogste kwaliteit, scherpste prijzen en beste service. Dankzij jarenlange ervaring en het moderne machinepark, is dit uw aangewezen partner voor indoor én outdoor drukwerk. Voor iedere grote en kleine promotiecampagne of stukproductie biedt Aelen en van Leeuwen totale ontzorging.