Zomermarkt van De Slinger

Steenwijk - Mooie zelfgemaakte producten, livemuziek en smakelijke producten uit de eigen bakkerij. Dat zijn de ingrediënten van de zomermarkt Frion-locatie De Slinger in Steenwijk op woensdag 26 juni tussen 14.00 en 19.00 uur.

Theelichtjes met prachtige, met jute gehaakte omhulsels, sfeervol beklede krukjes van Decadoe, houten windlichten van ’t Goor en lekkere producten uit de eigen bakkerij van De Slinger. De cliënten van Frion verkopen op de omermarkt hun prachtige, zelfgemaakte spullen tijdens een gezellige middag bij Dagcentrum De Slinger.

Kijk rond, koop iets leuks of geniet van optredens van verschillende cliënten. Dappere en muzikale bezoekers kunnen zich wagen aan de karaoke. Voor de kinderen is er een springkussen, iemand die hen schminkt en er is een workshop cupcakes maken. Zoals ieder jaar is er een verloting. Naast kraampjes van Frion-locaties zijn er enkele markthouders uit de regio met zelfgemaakte tassen, sieraden, tuindecoratie en kinderkleding aanwezig.

Midden in de maatschappij

De cliënten van Dagcentrum De Slinger, ’t Goor en Decadoe verkopen mooie producten aan buurtbewoners, particulieren en bedrijven. Daarnaast verzorgt De Slinger catering voor onder andere de burgemeester en wethouders van Steenwijk. Wie wil zien wat ze in huis hebben, moet zeker een kijkje op de zomermarkt nemen.

Leren en ontwikkelen

Frion biedt mensen met een verstandelijke beperking graag de kans om te leren en te ontwikkelen. Dit komt op meerdere manieren tot uiting. Dat zie je onder andere terug in de producten die je op de markt kunt kopen.