Clubiconen completeren staf s.v. Steenwijkerwold

Steenwijkerwold - Voetbalvereniging s.v. Steenwijkerwold kon enige tijd geleden al bekend maken dat Gerjan van der Hoogen voor het nieuwe seizoen is aangesteld als trainer van het eerste elftal van Steenwijkerwold.

Met de nieuwe visie van het bestuur in de achterzak waarbij verbinden en clubgevoel een grotere waarde moet krijgen is het gelukt naast Gerjan nog 2 clubiconen te verbinden aan de prestatie elftallen (Zondag 1 & 2).

Daan van Luik, boegbeeld van s.v. Steenwijkerwold, wordt de assistent-trainer van Gerjan van der Hoogen en voor het tweede elftal is Bert Otten gestrikt. Bert Otten speelde jaren in het eerste elftal van de club een maakte samen met Kees Kist een uitstapje naar hoofdklasser Hoek in Zeeland, Bert als spits en Kees als trainer. S.v. Steenwijkerwold moet komend jaar wederom uitkomen in de 4e klasse waar het afgelopen seizoen lang zicht op promotie had. Doel is dan ook komend seizoen de 3e klasse te bereiken.

De huidige succestrainer van het 2e elftal, Willem ter Horst, blijft eveneens voor de club behouden en zal de JO19 voor zijn rekening gaan nemen.