Open dag op nieuwe toplocatie Marco van Beek

Steenwijk - Zaterdag 13 juli 2019 is iedereen welkom tijdens een ‘open dag’ op de gloednieuwe toplocatie van Marco van Beek Premium Cars & Car Servioce aan de Ruxveenseweg 6 in Steenwijk. Nabij de rotonde van het Shell tankstation heeft Marco van Beek een opvallend pand laten verrijzen, dat het fullservice autobedrijf meer armslag biedt en volledig voldoet aan de actuele wensen.

De locatie aan de Oldemarktseweg was veel te krap geworden. Marco van Beek: ‘We hadden gewoon méér ruimte nodig . Dolblij zijn we met de mogelijkheden op de nieuwe plek, waar we een ware eyecatcher hebben kunnen creëren. Hier kunnen we verder bouwen aan een nieuwe toekomst en onze kwaliteit en service verder optimaliseren.’

Marco van Beek Premium Cars & Car Service is gespecialiseerd in toonaangevende merken als Mercedes-Benz, BMW en Audi. In 2008 nam Van Beek van Gert Ruinemans het autobedrijf in Steenwijkerwold over, dat al dateert van 1939 en de huidige minister-president Mark Rutte kwam daarvoor hoogstpersoonlijk naar Steenwijkerwold om de officiële opening te verrichten. Bijna was dat nu weer gelukt, maar vanwege een overvolle agenda en het inmiddels begonnen zomerreces is Rutte niet in staat naar Steenwijk af te reizen.

Selfmade ondernemer Marco van Beek heeft in het afgelopen decennium met zijn vakbekwame team (‘allemaal rechterhanden’) naam en indruk gemaakt door ooit de eerste Tesla van Nederland in huis te hebben en door (in 2013) te worden verkozen tot BOVAG Autobedrijf van het Jaar.

Het is zonder meer de moeite waard om zaterdag het nieuwe pand te gaan bewonderen, waarbij drankjes en hapjes niet ontbreken en er onder meer ook vermaak is voor de jeugd is. Marco van Beek Premium Cars & Car Service kan op deze locatie ‘meebewegen’ met toekomstige ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en nieuwe brandstoffen. De showroom heeft een grootste uitstraling (door toepassing van ruw staal, beton en eikenhout) en ademt de sfeer uit van ‘beleving’. Want daar gaat het in de komende jaren nadrukkelijk om in de autobranche. In de vorstelijke nieuwe omgeving baden de premium cars van Marco Beek in een zee van natuurlijk licht. ‘Een waanzinnig erepodium voor deze emoties op wielen’, aldus Marco van Beek.

Voor meer informatie: Marco van Beek, 06 115 25 222