Prijswinnaars bij VakantieXperts

Steenwijk - VakantieXperts Reisburo Blok kan terugkijken op een geslaagde en feestelijke openingsdag. Onder de deelnemers aan het vliegtuigspel zijn 5 mooie prijzen verloot. Deze prijzen zijn afgelopen vrijdag uitgereikt.

 

De heer E. Van Deursen was volledig verrast dat hij de hoofdprijs, een geheel verzorgde stedentrip naar hotel Occidental Praha Five in Praag had gewonnen met leuke extra’s in samenwerking met partner Sunair stedenreizen. Hij gaat met zijn vrouw in september op reis.

De tweede prijs, de reischeque 150 euro, is gewonnen door mw. M. Woudstra. Zij kan deze besteden aan reizen van partner TUI.

De 3e t/m 5e prijs zijn kaartjes voor De Meenthe, gewonnen door mw J.Pillooi Zwier, mw G. Steenbruggen en de dhr en mw. De Leeuw. Op 3 oktober as. wordt er een bijzonder theatercollege over China gegeven door Ruben Terlou, die prachtige documentaires heeft gemaakt over China. Een aanrader om naar toe te gaan, hier doe je zeker inspiratie op mocht je overwegen naar dit land te gaan. VakantieXperts Blok zal hier ook aanwezig zijn, voor mensen die belangstelling hebben om meer te weten over de praktische kant van het reizen naar dit land. Wij hebben zelf ervaring met reizen hier naar toe.

Ook werd op deze dag enthousiast geboekt, als extra kreeg men een gratis dagdeel cursus reisfotografie van Bergsma photography cadeau, maar vol was vol.

Riëtta Aalderink van VakantieXperts Blok vertelt dat ook dit jaar weer een inspiratie-avond wordt georganiseerd op 19 september in de Rechter. Dit jaar worden Scandinavische bestemmingen en IJsland toegelicht.

Met de vertrouwde kennis en ervaring staat het team van VakantieXperts reisburo Blok weer klaar om voor haar klanten om de mooiste vakantieherinneringen te creëren in een geheel vernieuwde omgeving.