Zomerzangavonden in de kerk in Vledder

Vledder - De gezamenlijke kerken van Vledder, Nijensleek en Wilhelminaoord houden evenals vorige jaren vier Zomerzangavonden. Deze worden gehouden op zondagavond om 19.30 uur in de Dorpskerk in Vledder.

De tweede Zomerzangavond op zondag 4 augustus wordt geleid door Liszy Hoeymakers. Adriaan Oudkerk is de organist. In de derde Zomerzangavond op zondag 11 augustus gaat ds. Marianne Gaastra voor. Tjamke de Harder begeleidt de zang samen met Jeroen Los op bugel.

De vierde Zomerzangavond op zondag 18 augustus wordt ingevuld door de leden van de interkerkelijke recreatiecommissie. Froukje Poelman bespeelt het orgel.

Inmiddels hebben de kerken nu enkele keren een kerkdienst gehad achter het Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Ook deze zomer staat daar een gezamenlijke openluchtdienst op het programma. Als het weer dit niet toelaat, wordt het een opendeurdienst in de kerk. Deze dienst is op zondag 25 augustus om 10.00 uur. Ds. Marianne Gaastra gaat samen met Liszy Hoeymakers van de RK Parochie voor in deze dienst. Adriaan Oudkerk begeleidt de samenzang.

Er staan achter het Koloniekerkje banken en picknicktafels, maar als het kan is het fijn dat bezoekers zelf een stoel meenemen.