Benefietspektakel van De Nette Heeren

Steenwijk - Stichting De Nette Heeren presenteren woensdagavond 24 juli bij ‘t Veerhuys ‘Het Grootte Gebeuren!’.

Het wordt een benefietavond vol verrassingen, clowns, lekkere muziek, straatorkesten, slingervrouwgies, eten, drinken, nog meer muziek en twee goede doelen.

De Stichting De Nette Heeren organiseert al 4 jaar lang op de laatste zondag van september de Distinguished Gentleman’s Ride, een wereldwijde motorrit om geld op te halen voor het onderzoek naar prostaatkanker. Dit jaar viert de DGR Steenwijk dus zijn lustrum en daarom pakt de organisatie nu al uit met ‘Het Grootte Gebeuren!’

Snip & Schnabbel

De avond zal om 21.00 uur grandioos geopend worden door niemand minder dan Duncan Laurents. Ook zal het alom bekende muzikale duo Snip & Schnabbel een bijzonder optreden verzorgen en is er een optreden van de Slingervrouwgies uit Paasloo. Verder zijn er clowns, goochelaars, vuurvreters en niet onbelangrijk: lekker eten en drinken. De avond zal worden afgesloten door de topband Wildeboer uit Meppel.

Goede doelen

Tijdens de avond zal er gecollecteerd worden en kun je allerlei leuke spullen kopen. Met de opbrengst van de avond ondersteunt de Stichting De Nette Heeren twee goede doelen; de Clini Clowns en een lokaal goed doel dat op de avond zelf bekendgemaakt wordt.