Steenwijker Toren Cup krijgt vervolg

Steenwijk - d’Olde Veste’54 heeft besloten om het toernooi om de Steenwijker Toren Cup ook voor komend seizoen op de kalender te zetten.

Op 22 en 24 augustus zullen d'Olde Veste'54, titelverdediger MSC, Alcides en Gorecht de strijd om de hoofdprijs aangaan.

‘Het concept van vorig jaar bleek goed te zijn en daarop zijn we verder gegaan’, geeft Jan Kik, voorzitter van de Olde Veste Business Club, aan. Voor MSC en Alcides past het toernooi mooi in de voorbereiding want een week later zal voor de beide zondag hoofdklassers de competitie beginnen. Bij d'Olde Veste'54 en Gorecht, dat de plaats van DESZ inneemt, zal dat anders zijn want de start van de competitie staat voor het weekeinde van 21 en 22 september gepland.

Op donderdagavond zal Alcides in actie komen tegen d'Olde Veste'54 terwijl er gelijktijdig op het andere veld het duel tussen MSC en Gorecht zal zijn. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Op de tweede speeldag, zaterdag 24 augustus, zullen de wedstrijden om 14.30 uur beginnen. De toegang tot het toernooi is gratis.