Sv Steenwijkerwold is op zoek naar jeugdtrainers

Steenwijkerwold - SV Steenwijkerwold is voor komend voetbalseizoen dringend op zoek naar trainers voor twee jeugdelftallen. Het gaat om de jeugdelftallen JO17-1 en JO 11-1.

De JO17-1 komt uit in de eerste klasse. Een kampioensteam, met zeer talentvolle spelers. De trainingen van het team zijn op dinsdag en donderdagavond van 19.30 uur tot 20.45 uur, maar de dagen en tijden kunnen in overleg worden aangepast. Doel is zelfstandig de training verzorgen en indien mogelijk de coaching op zaterdagen. De JO-11 komt waarschijnlijk uit in de derde klasse. Het is een team met mogelijkheden, waar een gedreven trainer veel uit kan halen. De JO11 traint op maandag en woensdag van 18.15 tot 19.30 uur, maar ook hiervoor geldt dat de dagen en tijden in overleg aangepast kunnen worden. Doel is ook bij deze selectie om zelfstandig de training te verzorgen en coaching op zaterdagen.
 
De jeugdtrainers staan onder begeleiding van het TJC Team van Sv Steenwijkerwold. Het is uiteraard ideaal als de trainers op zaterdag mee kunnen naar de wedstrijden. Toch is dat geen absolute must. Wie interesse heeft voor deze mooie taak en de club en spelers de helpende hand wil bieden wordt verzocht zo spoedig mogelijk te reageren. De teams willen graag met goede begeleiding trainen en competitie voetballen. Belangstellenden mogen een email sturen naar jeugd@svsteenwijkerwold.nl.