Little Greene nodigt uit tot klussen

Steenwijk - Little Greene is een Engels verf- en behangmerk dat Kruider Woninginrichting sinds kort voert. Zin om te klussen deze zomer? Bekijk dan eerst de vele toepassingsmogelijkheden van dit kwaliteitsmerk.

'Little Greene heeft een kleurprogramma met diepere, warmere kleuren omdat het tot 40% meer pigment bevat dan andere verfmerken,' legt Hein Kruider uit. De verf voldoet bovendien aan de hoogste milieunormen. Verf van Little Greene is daarom een veilige verf om bijvoorbeeld kinderspeelgoed mee te verven. Je kunt de verf ook toepassen voor allerlei andere doeleinden, zoals wanden, plafonds, binnen- en buitenhoutwerk, keukens en badkamers. Little Greene verf is 15 keer sterker dan gewone verf, droogt sneller en is vrijwel geurloos. De verf is in vier afwerkingniveaus te verkrijgen variërend van mat tot hoogglans. Kruider beschikt over een eigen mengmachine. 'De verf is klaar terwijl je wacht!'

Ook heeft Little Greene een uitgebreide collectie behang. Je kunt kiezen uit allerlei designs, van neutraal tot behang met bloemen. Verder zijn er behangpatronen met een industriële, steigerhouten of metalen look. In de showroom kun je alle soorten behang zien en voelen. Blader in alle rust de behangboeken van Kruider door en vertel de medewerkers jouw wensen. Kom gerust eens langs, Kruider adviseert in alle mogelijkheden en opties.

Wie niet zelf wil verven en behangen, kan daarvoor ook de hulp inschakelen van Kruider. De woninginrichter zorgt er dan voor dat er een professional bij jou thuis komt verven of behangen. Kruider heeft bovendien woonstylistes in dienst, die kunnen helpen om alle elementen van het interieur op elkaar af te stemmen. Kruider Wooninrichting bevindt zich aan het Steenwijkerdiep 6 in Steenwijk. Bel voor meer informatie met telefoon: 0521 - 512003 of bezoek de website: www.kruider.nl.