Zomerpret bij ‘t Binnenhof en in het Klimbos

Paasloo - In de zomervakantie, vanaf dinsdag 23 juli tot en met vrijdag 23 augustus, kan er weer volop worden genoten van diverse waterglijbanen, inflatables, bubbelvoetbal, waterballonnengevecht, onbeperkt gebruik boerenactiviteiten en tal van andere activiteiten.

Elke donderdag tot en met zondag (en bij 25 graden of meer ook op maandag, dinsdag en woensdag) kan iedereen zich tussen 11.00 en 17.00 uur naar hartenlust vermaken in het Klimbos en bij ’t Binnenhof in Paasloo.

Waterglijbanen en springkussens

De waterglijbanen, springkussens en dergelijke staan nu op het veld bij het Klimbos. De activiteiten zijn uitgebreid met combinaties van klimmen in het Klimbos en activiteiten als bubbelvoetbal, blaaspijpschieten. ‘Onder de naam Zomerpret bieden we nu een heel divers en betaalbaar programma aan,’ volgens Wilco Verschuren van ’t Binnenhof.

Samenwerking

Zomerpret is een samenwerking tussen Klimbos Paasloo, Attractieverhuur Meppel en ’t Binnenhof in Paasloo. De activiteiten zijn verdeeld over twee locaties : Klimbos Paasloo en ’t Binnenhof met haar activiteitenvelden. ‘De weersvoorspellingen zijn goed voor de komende weken. We bieden drie verschillende pakketten aan,’ vertelt Michael Schell van het Klimbos. ‘Er is een standaard pakket voor 6 euro per persoon per dag. Daarvoor is er bij het Klimbos onbeperkt gebruik van waterglijbanen, inflatables, bubbel voetbal, waterballonnen gevecht, Freerun parcours en eenmaal in de aquabubbel en bij ’t Binnenhof is er onbeperkt gebruik van boerengolf, klootschieten, Jeu de Boules, voetgolf, voetpool-peddlers, Megatwister, speeltuin, airbubbel, speelzolder, MEGA spellen en ranja drinken. Verder krijg je 10% korting op drankjes, lunch en à la carte van ’t Binnenhof en 15% korting op 2 uur klimmen. Daarnaast bieden we een compleet pakket aan voor 9,95 p.p. Daarbij wordt het standaard pakket uitgebreid met een ronde blaaspijpschieten bij het Klimbos en bij ’t Binnenhof 1 consumptie naar keuze, 1 x The box world smallest escape room en 1x breinbreker de luxe. Tot slot bieden we het pakket De Luxe voor 15 euro p.p. Dit is het complete pakket uitgebreid met 1 parcours naar keuze klimmen bij het Klimbos en bij ’t Binnenhof 1 uur kickbiken. Kom ook genieten van Zomerpret tijdens de zomervakantie bij Klimbos Paasloo en ’t Binnenhof Paasloo!’