Voor elke gevel heeft Braad geschikte zonwering

Steenwijk - Van vloeren tot raamdecoratie en buitenzonwering, bij Braad Zonwering/Stoffering kun je terecht voor je hele interieur. Het bedrijf in Steenwijk aan de Roomweg verkoopt deze warme zomer vooral veel zonwering.

Zonneschermen, screens, rolluiken, uitvalschermen, markiezen en buitenjaloezieën. Bij Braad kun je kiezen uit allerlei vormen van zonwering. Populair is momenteel de pergola zonwering. ‘Hiermee kan een bewoner zijn huis verlengen,’ legt Raymond Braad uit. Een ander voordeel is dat de pergola zonwering sterker is dan een knikarmscherm. ‘Hier heb je veel langer plezier van, deze zonwering kan wel 15 jaar mee.’ Bij een licht buitje kun je gewoon buiten blijven zitten. Er zijn zelfs pergola zonweringen te koop, die uitgerust zijn met een wateruitloop of gootje.

Als zonwering voor slaapkamerramen kiezen klanten vaak voor rolluiken. Deze zijn verduisterend en inbraakwerend. Voor ramen op de begane grond zijn screens favoriet. Hiervan is de bak veel kleiner, wat een mooie aanblik geeft. Bij Braad zijn screens verkrijgbaar van het merk Roma. Volgens Raymond is dit merk het beste van alle screensmerken in Nederland. ‘Het is stormvast en gaat niet stuk tot windkracht 11.’

Braad levert ook zonwering die is uitgerust met een motor van het kwaliteitsmerk Somfy. Deze elektrische zonwering kun je met een afstandsbediening eenvoudig in de gewenste stand zetten. Er is ook zonwering, die is uitgerust met een Tahoma Box. Hiermee kun je zonwering bijvoorbeeld zo instellen dat deze ’s ochtends naar beneden gaat en ’s avonds weer omhoog. Andere technische snufjes zijn de zon- en windautomaten. De zonwering gaat daarmee vanzelf naar beneden bij zon en weer dicht bij wind.

Wie zonwering bij Braad aanschaft, krijgt een medewerker op bezoek, die bekijkt of de gevel geschikt is. Voor het plaatsen van de zonwering heeft het bedrijf eigen monteurs in dienst. Voor meer informatie: www.braad.nl.