Geef je huis een update met Electro World Oosterhof

Steenwijk - Mensen die de keuken van hun nieuwe woning willen inrichten of hun keuken moderniseren vinden bij Electro World Oosterhof volop producten, die het leven een stuk aangenamer maken. Arjan Oosterhof licht Quooker, inductie koken en de koffiezetautomaten van Jura er voor ons uit.

In de moderne showroom van Electro World Oosterhof is een kookeiland ingericht. ‘In tegenstelling tot internetwinkels kunnen klanten hier apparaten zelf uitproberen,’ zegt Arjan. De kokendwaterkraan van Quooker is een mooi voorbeeld daarvan. Electro World Oosterhof verkoopt ook de andere twee varianten; dus de kraan die kokend water en koud water afgeeft en de kraan die daarnaast nog bruisend water afgeeft. Voor de installatie hoef je slechts een deel van een keukenkastje te reserveren. Het is een ideaal systeem, dat veel tijdwinst bij het koken oplevert. Wie voor de optie met bruisend water kiest, hoeft geen mineraalwater in milieuonvriendelijke plastic flessen meer te kopen. ‘Quooker is een kwaliteitsmerk, waarvan de makers het product zelf hebben ontwikkeld en veel pionierswerk hebben verricht,’ voegt Arjan nog toe.

Veilige manier

Op het kookeiland in de winkel vind je ook inductiekookplaten. ‘Veel mensen hebben zonnepanelen op het dak liggen en door op inductie te gaan koken kunnen zij nog meer rendement behalen,’ noemt Arjan als voordeel. Verder is het volgens hem een veilige manier van koken en zijn de kookplaten eenvoudig schoon te houden. De kooktijd kun je bovendien van te voren programmeren, zodat je een maaltijd nauwkeurig kunt plannen. Electro World Oosterhof verkoopt ook inductiepannen. Je hoeft niet per definitie al je pannen te vervangen, maar het kan soms lonend zijn wanneer een goede inductiepan veel sneller op temperatuur komt. Dus dat is zeker iets om te bespreken en dat kan beter met echte voorbeelden erbij.

Koffieautomaat

Een sieraad voor je keuken is een Jura koffieautomaat. Dit is een merk dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het maken van koffieautomaten en een volledig concept heeft om onderhoud zo eenvoudig mogelijk te maken. Hiermee realiseer je de beste koffie, is de kans op storingen gering en heb je er jaren plezier van. Wie ook de kopjeswarmer en het mini-koelkastje voor melk, de coolcontrol, aanschaft, kan het perfecte kopje koffie serveren. Oosterhof hanteert al jaren uitsluitend kwaliteitsmerken, de aanvulling van Jura en Quooker passen hier uitstekend bij.

Al deze producten staan in de winkel opgesteld, meer informatie vind je op: www.electroworldoosterhof.nl.