Goede ontvangst voor ‘Franse Fratsen’ van Openluchtspel Havelte

Havelte - Op woensdag 17 juli was de première van het stuk ‘Franse Fratsen’, een bewerking van het stuk ‘Bravo!’ geschreven door Haye van der Heijden. Het debuut van de nieuwe regisseur Sabine Osinga is erg goed ontvangen.

Het Openluchtspel Havelte nodigt iedereen van harte uit om te komen kijken bij Franse Fratsen. Een voorstelling over het najagen van dromen, het ouder worden en de liefde.

Franse Fratsen

Het sfeervolle theater aan de Kerklaan in Havelte is het decor van een idyllische huisje, waar Gerard en Aeldert hard aan de slag gaan, om er een echt paleisje van te maken, want het huisje, dat op internet zo prachtig leek, blijkt toch wat bouwvalliger te zijn dan gedacht. Ze worden tijdens het klussen wel afgeleid door de aanwezigheid van buurvrouw Isabelle, met wie ze nauwelijks kunnen communiceren. De mannen worden ondersteunt door Bibi, de Nederlandse makelaar, die al enige tijd op het Franse platteland woont. Het thuisfront in de vorm van vrouw Evelien en dochter Sophie, houden de boel in gaten via Skype. Zal Gerard de bouwval op tijd weten af te hebben, voor de komst van zijn vrouw en dochter?

Speeldata

De speeldata zijn: woensdag 14, vrijdag 16, woensdag 21, zaterdag 24 (afwijkende aanvangstijd 19.00 uur), woensdag 28 en vrijdag 30 augustus. Aanvang van deze voorstellingen is om 20.30 uur. De entreeprijs is 9,- euro. De catering staat klaar met koffie, thee, een lekkere koek en verder kan natuurlijk in de pauze de rode wijn, met borrelhapjes en warme worst.

Het is vanaf dit seizoen niet meer mogelijk om zitplaatsen te reserveren. De kaartverkoop gaat via de website: www.openluchtspelhavelte.nl of men kan terecht bij de TIP in Havelte, van Helomaweg 18, Havelte (bij toegangspoort Holtingerveld).