Foodtruck Festival en Blues op de Markt

Steenwijk - Lekker eten en drinken tijdens het Vestingfeest van 14 augustus. Van 11.00 tot 22.00 uur zijn er verschillende foodtrucks in de binnenstad. Gezellig met elkaar allerlei lekkers eten en heerlijk, relaxed een drankje drinken.

IJs, smoothies, burgers, healty food, vegan en nog veel meer. Eten uit alle windstreken. Van Zuid-Amerikaans, Arabisch tot een Vietnamese loempia. Exotisch, lekker makkelijk of Oer-Hollandse kost. Niet alleen het eten is leuk en lekker, ook de foodtrucks zijn een attractie op zich. Zo zijn er allerlei vrolijke caravans, campers en diverse opvallende marktwagens. Een vrolijk en feestelijk geheel.

Blues op de Markt

Vanaf 14.00 uur kunt u genieten van ‘Blues op de Markt’. Verschillende bluesbands betreden het podium. Met als afsluiter het optreden van Flavium, één van de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op de blues- en festivalpodia. En nu in Steenwijk! De klassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten en zullen niet ontbreken. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, fanatieke treinblues komen tot middernacht langs. De perfecte avond om heerlijk te chillen en te genieten!

Foodtruck Festival & Blues op de Markt

Programma: Blues op de Markt

13.30 - 16.00 uur | Blues Infinity

16.00 - 18.30 uur | Mouldy T

18.30 - 21.00 uur | Blues Bende

21.00 - 23.30 uur | Flavium

Pauze act: DJ Schoterman