Prijswinnaars ballenbakwedstrijd

Vledder - Tijdens de jubileumdag van de Steenwijker Courant op 13 juli konden bezoekers van de stand van de krant meedoen met het het spel ‘raad hoeveel ballen er in de bak zitten’.

Dit bleek nog een tamelijk lastige klus, want niemand raadde het exacte aantal van 334 ballen. Hetty Corjanus uit IJsselmuiden zat er het dichtst bij; met 337 ballen. Zij krijgt dan ook de hoofdprijs, een dinerbon, beschikbaar gesteld door restaurant Het Meer in Vledder.

Hoofdprijs uitgereikt

Afgelopen zaterdag werd de prijs officieel uitgereikt door Harrie de Jong van Het Meer. Hetty Corjanus was in juli op vakantie bij haar vriendin in Vledder toen zij een bezoekje bracht aan Steenwijk en een gooi deed naar het juiste aantal ballen.

Slagroomtaart

Ook zijn er nog een 2e en 3e prijs (een slagroomtaart van Bakkerij Strampel). Deze prijswinnaars krijgen een cheque opgestuurd, waarmee zij de taart kunnen bestellen en afhalen bij Strampel. De gelukkige prijswinnaars zijn Hanny van der Aa uit Tuk (zij had 325 ballen geraden) en Rensina van Raalte uit Vledder (329 ballen).