Ga gratis een dagje uit met Oosterhof Electro World

Steenwijk - Zin in een voordelig dagje uit? Oosterhof Electro World aan de Woldpromenade heeft nu een mooie actie. ‘Je krijgt bij ons een gratis tweede kaartje voor een leuk dagje uit,’ vertelt Arjan Oosterhof enthousiast. ‘En dat gratis kaartje krijg je al bij een aankoop vanaf 25 euro.’

Gekozen kan worden uit een groot aantal dagjes uit, zoals naar Bobbejaanland, Avifauna, Plopsa, Body Worlds, maar ook bijvoorbeeld een heerlijk dagje spa en wellness bij bijvoorbeeld de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve of Thermen Holiday. De actie werkt als volgt: je krijgt bij je aankoop bij Oosterhof Electro World een voucher waarmee je het tweede kaartje gratis kunt bestellen. En dat is nog niet alles: bij elke extra aankoop van 200 euro krijg je een nog extra voucher met een maximum van 8 stuks gratis kaartjes. Je kunt dus met de hele familie een voordelig dagje uit!

Win een weekend Disneyland Parijs

En als klap op de vuurpijl gaan alle verzilverde vouchers mee in de verloting om de fantastische hoofdprijs: een volledig verzorgd weekend naar Disneyland Parijs. Met deze hoofdprijs kunnen twee volwassenen en twee kinderen 3 maal overnachten inclusief ontbijt en diner in het driesterrenhotel Vienna House Dream Castle bij Disneyland en hebben zij 3 dagen entree voor Disneyland Paris.

De actieperiode is begonnen en loopt tot en met 3 november. Het inleveren van de vouchers kan nog tot en met 15 november.