Natuurlijk Dineren staat weer op de kaart

Giethoorn - Smulpapen kunnen weer inschepen op zaterdag 7 september voor Natuurlijk Dineren.

Het is een jaarlijks evenement waar men kan genieten van culinaire gerechtjes van diverse restaurants uit Giethoorn en omgeving en de prachtige natuur, waar deze gerechtjes worden klaargemaakt.

De start is dit keer bij Brasserie De Witte Hoeve, van daaruit gaan de deelnemers langs de chefs om te genieten van een avond varen door de waterrijke idylle van De Wieden met de geneugten van de beste keukens die deze streek rijk is. Dit keer wordt er gevaren over het Zuideindigerwijde.

‘Van Pauperaar tot Weldadigheid’

Het thema is dit jaar ‘Van Pauperaar tot Weldadigheid’. De Maatschappij van Weldadigheid is maar een tiental kilometers van Giethoorn af, waar ook veel mensen naar Giethoorn vertrokken zijn, waar een basis is gelegd voor o.a. de leerplicht, ziekenfonds.

Pure producten

Natuurlijk Dineren is genieten van van verfijnde, op verschillende buitenlocaties bereide, gerechtjes. Al varend laten de chef-koks de gasten graag kennismaken met mooie, pure producten. Giethoorn ontvangt elk jaar vele nationaliteiten, elk met een eigen keuken met heerlijke gerechten. Tijdens deze editie van Natuurlijk Dineren bereiden de chefs weer gerechten uit alle windstreken.

Ontvangst is om 17.00 uur bij De Witte Hoeve om vervolgens (17.30 uur) langs de chefs van De Lindenhof, De Sloothaak, De Rietstulp, ’t Achterhuus, De Pergola en De Steen te gaan. Er wordt afgesloten bij De Witte Hoeve waar eventueel nog koffie of een borrel kan worden gedronken onder het genot van live-muziek.

Reserveren kan (€ 57,50 incl. 7gangen, vaart en aperitief bij de Witte Hoeve p.p.) op www.giethoornevenementen.nl