COV Steenwijk repeteert ‘Israël in Egypt’ tijdens Kopje Cultuur

Steenwijk - De Christelijke Oratorium Vereniging (COV) Steenwijk e.o. geeft weer acte de presence tijdens Kopje Cultuur, een heerlijk weekend met veel presentaties van allerlei verenigingen en culturele instellingen.

Alle leden zijn na een zomerstop gedurende de schoolvakantie weer volop aan het zingen en het studeren geslagen en het koor verheugt zich nu al op het eerstkomende concert op 29 februari 2020 in de Grote Kerk in Steenwijk . Ook dirigent Rob Meijer en de vaste repetitor/rganist en pianist Fedde Tuinstra zijn vol enthousiasme aan het nieuwe seizoen begonnen. Het koor bereidt zich voor op de uitvoering van Georg Friedrich Händel’s ‘Israël in Egypt’, een prachtig oratorium uit het jaar 1739.

Openbare repetitie

Wie benieuwd is naar dit Oratorium en alvast een voorproefje wil, is zaterdag 14 september tijdens Kopje Cultuur van harte welkom in de Kleine Kerk (Vrouwenstraat 5), waar de COV een openbare repetitie houdt van 14.15 tot 15.15 uur. Iedereen kan binnenwandelen om te luisteren en eventueel na afloop kennis te maken met het koor en ook om nadere informatie vragen over een eventueel lidmaatschap van dit dynamische koor.