StationSveste houdt open huis

Steenwijk - Tandtechniek StationSveste Steenwijk houdt een open dag op zaterdag 21 september van 10.00 tot 13.00 uur. ‘We houden deze open dag samen met Mondzorgcentrum Giethoorn en MegaGen,’ vertelt Hans Pijffers van StationSveste.

‘Iedereen is welkom vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij wat wij doen en we staan klaar voor vragen, bijvoorbeeld over kunstgebit, het aanbrengen van implantaten en wat een klikgebit precies is. Maar ook is er ruimte voor vragen aan de tandarts. Problemen met je tanden en kiezen hebben is namelijk echt niet nodig!’

Het bedrijf aan het Stationsplein 8, naast het NS-station, is in de deskundige handen van twee tandtechnici, Hans Pijffers en Jeroen Oost. De samenwerking bevalt beiden prima. 'We maken alles zelf op prothetisch gebied, zoals complete protheses, maar ook orthodontieplaatjes, mondbeschermers, maar bijvoorbeeld hockeybitjes,' vertelt Jeroen Oost. 'Hiertoe werken we samen met tandartsen uit de regio, maar we behandelen ook patiënten die zelf met vragen of protheseproblemen naar ons toe komen.' De insteek is altijd persoonlijke aandacht. Bij Tandtechniek StationSveste wordt voldoende tijd uitgetrokken voor een behandeling. 'Kwaliteit is wat wij willen leveren en personalisering van je gebit. We maken graag iets wat de mensen zelf willen. Als zij bijvoorbeeld graag willen dat hun prothese eruit ziet zoals hun echte tanden vroeger, dan is dat voor ons een mooie uitdaging. We nemen er ruim tijd voor, want het moet echt goed zijn en de klant moet er tevreden over zijn. Van belang is daarbij ook om te weten dat we Tanden lijn hebben, met tanden die er heel natuurlijk uitzien. Niet te onderscheiden van echte tanden!'

De tandtechnici maken ook steeds vaker protheses op implantaten. 'Wij implanteren niet zelf, maar vervaardigen wel de prothese op de implantaten. Hiertoe werken wij samen met Mondzorgcentrum Giethoorn,' aldus Jeroen.

Open dag

Meer weten? Kom gerust langs of bezoek het open huis op zaterdag 21 september. Hans en Jeroen organiseren samen met Mondzorgcentrum Giethoorn MegaGenelk jaar in september een dag waarop zij laten zien wat zij doen en welke diensten zij kunnen verlenen.