Vroege Vogels kunnen zaterdag koopjes scoren

Steenwijk - Goed nieuws voor de Vroege Vogels onder ons: Steenwijk Vestingstad houdt zaterdagmorgen 14 september tussen 8.00 en 11.00 uur een Vroege Vogelactie!

De Vroege Vogelochtend op 14 september is bomvol aanbiedingen, te scoren via de speciale bonnen die deze week in de Opregte Steenwijker Courant en de Steenwijker Courant huis-aan-huis te vinden zijn en thuis ingevuld kunnen worden. Let op: de aanbiedingen zijn uitsluitend geldig zaterdag 14 september tussen 8.00 en 11.00 uur!

Kortingsbonnen

In de Steenwijker Courant huis-aan-huis van dinsdag 10 september, en in de Opregte Steenwijker Courant van vrijdag 13 september bevinden zich de kortings- en actiebonnen, die op zaterdagmorgen tussen 8.00 en 11.00 uur ingevuld bij de deelnemende winkeliers kunnen worden ingeleverd. De kortingsbonnen kunnen ook worden gedownload via www.steenwijkercourant.nl

25 slagroomtaarten

Alle bij de deelnemende winkeliers ingeleverde bonnen gaan mee in de speciale verloting. Iedereen kan zoveel bonnen inleveren als hij of zij wil. Na afloop van de Vroege Vogelactie wordt een trekking verricht van alle ingeleverde bonnen. De inzenders hiervan maken kans om een van de 25 overheerlijke slagroomtaarten te winnen.