Update voor Fitness HIER!

Tuk - Fitness HIER! heeft een update gekregen. De sportschool aan de Roomweg in Tuk vernieuwde haar fitness- en cardioapparaten en breidde bovendien het aantal apparaten uit.

De sportschool beschikt over ruim 2400 m2 trainingsoppervlakte. Mensen van alle leeftijden zijn welkom. De sportschool biedt kinderlessen tot seniorenfit en alles dat daar tussen in zit. Verbeter nu je conditie of train de extra vakantiekilootjes eraf op de nieuwe fitness- en cardioapparaten. ‘We hebben nu nog meer apparaten waarop je buikspieren en beenspieren kunt trainen’, zegt mede-eigenaar John Nagelhout. Het oefenmateriaal is ook vernieuwd. Fitness HIER! beschikt nu over dumbells tot wel 60 kilo, maar ook over volop barbells, kettlebells, sandbags en oefenstangen. Uniek aan de sportschool zijn de twee afgescheiden ruimtes: één voor jongeren en één voor volwassenen. De apparaten en muziek hier zijn afgestemd op de doelgroep.

In de nieuwe virtuele ruimte kun je kiezen uit programma’s uit alle bestaande lessen. ‘Raak het touchscreen aan en begin met bijvoorbeeld steps, yoga, zumba of battle,’ legt John uit. De lengte van de lessen zijn 15, 30 of 60 minuten. Er zijn lessen voor beginners en gevorderden. Fitsnacks zijn oefeningen van een kwartier gericht op billen, buik of benen. De virtuele ruimte is de hele dag geopend.

De sportschool beschikt ook over een fysiotherapieruimte. Hier zijn meerdere gespecialiseerde fysiotherapeuten aanwezig. Zo is John manueel therapeut en zijn vrouw Marion fysiotherapeut. Zij doen hun best ervoor te zorgen dat je snel weer klachtenvrij kunt sporten! Fitness HIER heeft met alle zorgverzekeringen contracten afgesloten voor het verlenen van fysiotherapie.

John heeft nog een nieuwtje: ‘Eind december openen we in het centrum van Wolvega onze tweede vestiging’. De sportschool komt in het voormalige Passenheimpand en is 2200 m2 groot. Leden van Fitness HIER! mogen straks in beide vestigingen onbeperkt sporten vanaf €22,50 per maand. Meer informatie: www.fitness-hier.nl.