Prinsjesdagontbijt met spreker Cor Hospes

Steenwijk - Traditioneel is er in Steenwijk een dag na de Prinsjesdag het Prinsjesdagontbijt. De bijeenkomst valt dit jaar op woensdag 18 september en vindt zoals ieder jaar plaats in de Grote Kerk in Steenwijk.

De organisatie bestaat wederom uit Business Club Steenwijkerland, Kennis Netwerk Steenwijkerland, Zelfstandig Met Elkaar en gemeente Steenwijkerland.

Spreker dit jaar is Cor Hospes. Het thema van zijn lezing zal zijn: ‘storytelling & contentmarketing’. Cor Hospes is de Nederlandse specialist op het gebied van Storytelling en Contentmarketing. Hij is een veel gevraagd expert in de media (o.a. FD, BNR, NRC, EenVandaag). Hij schreef verschillende bestsellers over contentmarketing, storytelling en sociale media. Hospes is een zeer ervaren en gepassioneerd spreker en zorgt voor verhalen die het waard zijn om te delen. Hij houdt niet van marketingblabla en lardeert zijn energieke relaas met talrijke voorbeelden, onverwachte invalshoeken en verrassende ideeën.

De bijeenkomst is van 7.30 tot 9.30 uur. Ondernemers en zelfstandigen kunnen zich inschrijven via www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl