Vijfde TafelTourTocht groot succes

Steenwijk - Ruim 40 equipes verschenen zondag aan de start van de vijfde editie van de TafelTourTocht.

Zij reden in cabrio’s, oldtimers, youngtimers en youngtimers in de dop. Doornbos Accountants en Belastingadviseurs uit Steenwijk was de hoofdsponsor van dit evenement, dat werd georganiseerd door Tafelronde 93 Steenwijk.

Grand café De Heren van de Rechter was het startpunt van de vijfde TafelTourTocht. Om 10.00 uur ging de eerste equipe van start. De route voerde door de gemeente Steenwijkerland, voordat de provinciegrens werd overgestoken.

Bijentuin Steenwijk

Al snel na de start werd de Bijentuin Steenwijk aangedaan, waar de deelnemers op ludieke wijze door Tafelronde 93 Steenwijk werden ontvangen. De opbrengst van de TafelTourTocht 2019 gaat volledig naar de Bijentuin Steenwijk. De Bijentuin moet medio 2020 toegankelijk worden voor het grote publiek.

Tussenstop

Daarna vonden de tussenstops plaats in respectievelijk Luttelgeest, Stavoren en Spannenburg. De route eindigde bij Recreatiecentrum De Eikenhof. Hier werd onder het genot van een hapje en een drankje de TafelTourTocht nabeschouwd en werden de winnaars bekend gemaakt. Met een veiling werd de TafelTourTocht succesvol afgesloten. De organisatie, deelnemers en sponsoren kijken terug op een geslaagde dag.