Nieuwe leverancier voor Wmo-hulpmiddelen

Steenwijk - Vanaf 1 november 2019 is RSR Revalidatieservice BV de nieuwe leverancier voor het leveren van Wmo-hulpmiddelen voor de gemeente Steenwijkerland. Inwoners van Steenwijkerland kunnen dan voor hun Wmo-hulpmiddel terecht bij RSR.

Wethouder Trijn Jongman: ‘Met deze nieuwe leverancier hebben wij het volste vertrouwen dat onze inwoners goed geholpen worden bij de levering, het onderhoud en eventuele aanpassingen van hun hulpmiddel. Een hulpmiddel dat voor hen van groot belang is in hun mate van mobiliteit en onafhankelijkheid.’

Inwoners die nu via de Wmo een scootmobiel, rolstoel of ander hulpmiddel hebben kunnen deze gewoon houden. Ze hoeven niets in te leveren of om te ruilen, de nieuwe leverancier neemt dit allemaal over. In oktober worden drie informatieavonden (Oldemarkt, Steenwijk en Vollenhove) gehouden waar de nieuwe leverancier zich voorstelt en eventuele vragen over de hulpmiddelen beantwoordt. Inwoners van Steenwijkerland, in bezit van een Wmo-hulpmiddel, zijn via een brief geïnformeerd over de verandering van leverancier en de informatieavonden.