Mammoetmiddag kleurt herfstvakantie op het Holtingerveld

Havelte - Het belooft mooi herfstweer te worden tijdens de herfstvakantie. Ideaal voor wat buitenactiviteiten, bijvoorbeeld bij Toegangspoort Holtingerveld. Zo wordt op woensdagmiddag 23 oktober een 'Mammoetmiddag' gehouden op de Toegangspoort Holtingerveld.

Vanaf 13.30 tot 16.00 uur zijn er volop activiteiten te beleven bij de Schaapskooi. Wat dacht je van zelf broodjes bakken boven een knisperend kampvuur, stenen vilten en een echte mammoet tattoo laten zetten. Ook kinderen kunnen volop meedoen aan speciale buitenactiviteiten georganiseerd door Outdoor Point. Aanmelden en entree gaat via de Tourist Info.

OERwandeling

Voor volwassenen is er op woensdag 24 oktober de OERwandeling. Deze wandeling gaat langs sporen uit het verleden en vertelt het verhaal over de geschiedenis van het Holtingerveld. Start van de wandeling is om 14.00 uur. Terugkomst om 16.00 uur.

StOERe activiteit

Bij Brasserie OER kunnen kinderen op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober mee op expeditie dwars door het gebied. Met een grote bolderkar gevuld met spelletjes en opdrachten struin je dwars door de natuur, tijdens een tocht van circa 3 kilometer. Tijdens deze wandeltocht maak je kennis met het Holtingerveld in de herfst en misschien kom je de schapen nog wel tegen. Na afloop zijn er voor ieder kind OERfriet of pannenkoeken. Start is om 11.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden mail je info@brasserieoer.nl of via Facebook (BrasserieOER).