Karwei staat garant voor heerlijk wonen

Steenwijk - Karwei aan de Broekslagen 4 heeft de afdeling Wooninspiratie flink uitgebreid. ‘Steeds meer mensen komen hierheen voor onze trendy interieurartikelen,’ vertelt Henk Hetebrij. ‘Met name de dames vinden het prettig om hier rond te neuzen. We schuiven steeds meer op van alleen bouwmarkt naar woonwinkel.'

 In het kader van oktober Woonmaand hebben we nu veel nieuws in de winkel staan om wooninspiratie op te doen. We hebben een enorme collectie meubelen als hoekbanken, eethoeken, kasten, bedden en boxsprings, maar ook de allernieuwste trends in accessoires. Mijn collega’s en ik staan natuurlijk klaar voor advies, zoals het effect van raamdecoratie en vloeren in je woning.’ Daarbij heeft Karwei in oktober veel kortingsacties om voordelig je huis gezellig te maken voor de winter. De komende weken heeft Karwei acties en aanbiedingen met woondecoraties als 30% korting op lampen, gordijnen en laminaat. Maar ook zijn veel gerenommeerde merken verven en beitsen in de aanbieding.

‘Niet alleen in de winkel, maar ook vanuit je gemakkelijke stoel thuis kun je via onze website en ons Idee magazine volop ideeën opdoen. Hoe je bijvoorbeeld kleine ruimtes efficiënt en gezellig in kunt richten of kleurgebruik in je huis, maar ook hoe je zelf bijzondere dingen kunt maken die niemand anders heeft via DIY: Do It Yourself ideeën en tips. In handige video’s op de site wordt duidelijk uitgelegd hoe je zelf je eigen meubelen of lampen kunt maken, of je eigen woonaccessoires of een sfeervolle kerstsfeer in huis creëren. En in ons Idee Magazine hebben de stylisten van Karwei de allernieuwste woontrends voor het komende seizoen bij elkaar gezocht en geven zij tips hoe je een warme sfeer in je huis kunt maken. Wat je ook wilt, Karwei staat klaar om je te helpen.’ Het Idee Magazine is ook te vinden op de website karwei.nl onder ‘folders’.