Infocentrum bedrijvenpark Eeserwold geopend

Steenwijk - Vlak na de entree van bedrijvenpark Eeserwold aan de Eesveenseweg is aan de rechterkant aan de Beukenhof 8 het gebouw Eeserveste gevestigd. Daarin is sinds kort op de bovenverdieping een infocentrum ingericht.

Door het raam kunnen de ontwikkelingen in dit bedrijvenpark worden gevolgd en heeft men letterlijk uitzicht op wat daar allemaal mogelijk is. In het infocentrum zelf kunnen besprekingen worden gehouden en vindt onder meer overleg plaats met potentiële gegadigden, die zich verder willen oriënteren en daarna op het terrein zelf worden rondgeleid.

Naast (zeer) ruime kavels zijn er ook kleine(re) percelen beschikbaar voor vestiging in dit duurzaam en voortreffelijk geoutilleerde bedrijvenpark, dat op een zichtlocatie aan de A32 bij Steenwijk is gesitueerd.

3D-beelden

Aan de wand hangen fraaie foto’s van het gebied, waarvoor de belangstelling de laatste tijd opvallend sterk is aangetrokken. ‘We hebben dit loket geopend’, legt commercieel directeur Marcel Grit van Roelofs uit, ‘om de interesse zo goed mogelijk te faciliteren en belangstellenden aan de hand van onder meer 3D-beelden een indruk van het terrein en de mogelijkheden te verschaffen.’

Samen met de gemeente Steenwijkerland wordt Eeserwold nadrukkelijk in de etalage gezet voor bedrijven, die zich op deze unieke locatie willen vestigen. In dit kader heeft de gemeente Steenwijkerland Richard van der Velden aangetrokken als programmamanager voor Eeserwold.

Aanspreekpunt

Aanspreekpunt namens de gemeente is Hessel Noordenbos, die al weer ruim een jaar werkzaam is als accountmanager bedrijven bij de gemeente Steenwijkerland. Samen met een team van enthousiaste collega’s houdt hij zich bezig met relatiebeheer met het bestaande bedrijfsleven en het acquireren van nieuwe bedrijvigheid. Hij is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers die uitbreidingsplannen hebben, zich nieuw willen vestigen of andere vragen hebben.

Op elke woensdagochtend kunnen belangstellenden van 9.00 tot 12.00 uur terecht in het infocentrum aan de Beukenhof 8 in Steenwijk.