DA Drogist opent donderdag de deuren

Steenwijk - DA Drogisterij & Parfumerie Margo opent op donderdag 17 oktober haar deuren. De winkel aan het Steenwijkerdiep, waarin hiervoor Drogisterij D.I.O. gevestigd was, wordt van maandag tot en met woensdag omgebouwd. Op deze dagen is de winkel daarom gesloten.

Hidde en Silke, de kinderen van eigenaresse Margo Veenstra, zullen donderdag om 9.00 uur met het doorknippen van een lintje de winkel feestelijk openen. Voor de klanten is het dan ook feest. De eerste honderd klanten krijgen bij hun aankoop van tenminste €15, een goed gevulde goodiebag cadeau. Voor alle klanten geldt dat ze op donderdag, vrijdag en zaterdag profiteren van een openingskorting van 25% op bijna het gehele drogisterijassortiment. Op donderdag is er bovendien een demonstratie van Collistar. Dit is een kwaliteitsmerk uit Italië van beauty-, make-up- en bodyproducten. Een huidanaliste van het merk Juvena verzorgt op vrijdag huidanalyses. Dit Zwitserse merk is een pionier in huidonderzoek en expert in anti-aging verzorging.

Margo nodigt alle belangstellenden uit om vanaf donderdag een kijkje te nemen in de geheel vernieuwde winkel. ‘We hebben de parfumerie afdeling verplaatst naar het midden van de winkel. Voorin vind je de drogisterijartikelen. Achterin de winkel hebben we ruimte gecreëerd voor ons nieuwe Boek & Cadeaugedeelte,’ vertelt ze. In het Boek & Cadeaugedeelte zijn boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen verkrijgbaar. Wat niet is veranderd is de schoonheidssalon en de winkelbezetting. Alle medewerkers van D.I.O. gaan ook in DA aan de slag.

Margo benadrukt nog dat de D.I.O. ‘t Diep-cadeaubonnen tot het einde van het jaar ook bij de DA geldig blijven. ‘En klanten kunnen een DA-klantenpas aanvragen, waarmee zij kunnen sparen voor cadeaubonnen.’