Nog veel onduidelijkheden rond steekincident in Steenwijk

Steenwijk - De politie heeft nog veel vragen over het steekincident van afgelopen weekend in Steenwijk, waarbij een 18-jarige Steenwijker gewond raakte. 'De jongen wil helaas niet praten over wat er precies is gebeurd. Dit betekent ook dat hij tot op heden nog geen aangifte heeft gedaan', aldus een woordvoerster van de politie.

'Momenteel is er nog zeer weinig bekend rondom het incident. Daarom vragen wij gerichter aan mensen die meer weten van deze situatie. Weet je meer of heb je iets gehoord over de aanleiding of de oorzaak van de verwondingen, dan komen wij graag met je in contact. Dat mag ook anoniem bij M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800 7000'.

Nog veel onduidelijk

In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03:30 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in Steenwijk.Hierbij raakte een 18-jarigejongen uit Steenwijk gewond. De man is door een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie is direct een onderzoek gestart.

Het steekincident speelde zich af in de omgeving van de J.H. Tromp Meestersstraat/Weemstraat. Of dit buiten is gebeurd of in een woning of ander pand is nog niet bekend; ook de toedracht van het steekincident is nog onduidelijk. Daarom is de politie op zoek naar getuigen.